Lost in translation???

sobota 11. septembra 2010

Pekelné mačičky

Tak sa u nás pravdepodobne bude volať seriál, samozrejme pokiaľ sa ho niektorá z našich slovenských televízií rozhodne namiesto pani Nory a nekonečných argentínskych a mexických telenoviel začleniť do programu, Hellcats z dielne the CW kanálu, ktorý mal premiéru túto stredu.

Áno, Ashley Tisdale ako kapitánka
 A o čo ide?? Chudobné dievča chodí na právo na výšku, zistí, že jej zrušili štipendium a peniaze na školu musí získať vrámci jedného týždňa, inak ju vyhodia zo školy. Preto hľadá inú možnosť, ako si zabezpečiť štipendium a keď sa poháda s jednou z roztlieskávačiek, ktorá dostáva štipko vďaka cheerleaderstvu. Čuduj sa svete, jedna z rostlieskávačiek si zlomí ruku, hľadajú za ňu náhradu, Marti (hlavná postava) sa rozhodne stať sa jednou z nich, aj keď nimi pohŕda. Kapitánkou je samozrejme dievča, s ktorou sa pohádalo a vzhľadom na to, že Marti bola gymnastka, cíti sa dievča so zlomenou rukou ohrozená a tak sa púšťa do intríg.

Koho uvidíme? Aly Michalka (pôvodne speváčka), Ashley Tisdale (ehm tiež speváčka a z High School Musical- Janice pomôž-ako to bolo?? , Heather Hemmens a Robieho Jonesa (ooo lalalaa).

Zdá sa vám to povedomé? Obohraté? No a čo ja to vidím na ďalší ľahký seriál na zabíjanie nudy. Možno prídu s niečím novým!! Ha.. Alebo skôr nie...

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...