Lost in translation???

utorok 7. septembra 2010

Nebezpečné chutné Dangerove Val Thorenské opekané chlebíčky

Moje dnešné obedové menu (už zvyknutá nejesť niekoľko dní navarený obed):

Stačí tak málo a vytvoríte chutné chlebíčky/topinky, ku ktorým sa okrem iného hodí aj tuniakový šalátik s rajčinou, jarnou cibuľkou, papričkou, konzervou tuniaka v oleji.

WARNING!!!! AVOID KISSING AFTER EATING THIS:)

Ingrediencie:


  • krajce chleba
  • maslo (klasické, alebo na pečenie, také to nátierkové sa dá tiež použiť, ale nemá až takú dobrú chuť)
  • strúčiky cesnaku podľa chuti
  • podravka (áno podravka na chlebík:)
 Na nakrájaný chlebík poukladáme hrubšie plátky masla, môže sa aj rozotrieť, ale takto to bude viac "šťavnatejšie". Poukladáme naň nakrájaný cesnak.


Posypeme chlebík podravkou, tiež podľa chuti, keďže chlebík bude vďaka nej aj trošku slaný.


Takto chlebík dáme do predhriatej rúry (140 stupňov) na takých 10 minút podľa toho, ako veľmi opečený musí byť Okrem chlebíku sa dajú takto pripraviť aj rožky rozrezané na polovicu.


Keď sa maslo roztopilo, okraje sú trošku chrumkavé, môžu sa chlebíky podávať, najlepšie ešte také horúce:)



Osvedčilo sa ako malá zájedka pri oslavách s kamarátmi, keď sa zrazu dostavila teta mlsná;) A taktiež pri sledovaní Kung fu pandy už so spomínaným tuniakových šalátikom... Mňam

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...