Lost in translation???

pondelok 16. augusta 2010

Tribute to Audrey Hepburn

Po svete kráčalo mnoho dám, ktoré očarilo svet. Mňa očarila predovšetkým táto dáma. Jej štýl, jej talent, jej charakter. The one and only Audrey Hepburn.
Narodila sa č. mája 1929 v Bruseli ako dcéra bankára a holandskej barónky. Po rozvode jej rodičov strávila istý čas v Londýne, kde navštevovala súkromné školy. Počas druhej svetovej vojny si spolu s mamou našli útočište v Holandsku. Naneštastie mala vojna na Audrey veľký dopad, na jej fyzické i duševné zdravie. Po vojne sa vrátila naspäť do Londýna, kde prepadla túžbe stať sa balerínou. No vďaka producentom, ktorí si ju všimli naštartovala svoju sľubnú hereckú kariéru. Účinkovala nie len v divadle, ale dostala sa aj na veľké plátno. Poznáme ju predovšetkým z filmov Prázdniny v Ríme, Funny Face, Sabrína. No väčšina z nás ju pozná predovšetkým ako Holly Colightly z filmu Raňajky u Tifannyho.


Keď sa povie Audrey Hepburn, predstavím si veľké tmavé oči, krásny francúzsky twist na hlave, veľké okuliare, malé čierne, malé čierne, malé čierne...


Gracióznosť, jednoduchosť a krása. To všetko pre mňa zobrazuje Audrey Hepburn.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...